Monday, 18 February 2013

Miss You





Bismillahirahmanirahim...
Assalamualaikum...........
this entry might not important to you...but it really important for me......
so i would like to dedicate my entry especially to my "arwah" Galaxy S2...


here she is....my baby booo~
arwah baik "org" nyer...selalu sabar je layan kerenah aq:
yang selalu jatuhkan dy....
yang selalu melempar dy sesuka hati aq.....
yang selalu mengutuk dan mengeji dy tatkala dy sakit (hang)....
yang selalu melupakan dy tatkala aq x perlukan dy....
yang selalu memenuhkan dy dengan mendolot application di google store secara rakus....

haihhhhh~ banyak dosa aq pade dy.....setelah 2 tahun menggunakannya....dialah yang sering memahami aq bila org lain x memahami aq...lagu2 di music folder lah yang selalu menemani aq dikala bosan....dan zikir2 di music folder juga lah yang mendodoikan aq tatkala aq x leh nak tido....and the most important thing!! gambar2 penting dalam nyer lah yang selalu aq selak2 sebelum aq tido......kini segalanya hanyalah tinggal kenangan abadi~~

betul lah kate org bila ade depan mata x reti nak hargai...bila dah tiada, baru lah nak ditangisi.....
walaupon aq x pernah menyatakannya tapi I ALWAYS LOVE U MA BABY BOOO~....

PADE YG BERTANYA "how i lost my phone?" :

actually definisi "tertinggal" tu lebih tepat.......i was on my way to go back to Perlis....i can't sleep really well at the beginning... yelah dengan kegelapan bus and cerita Minyak Dagu yg pakcik bus tu bukak...semua tu menganggu....and i terpaksa spent time ngn my baby boo~ bagi mengaburi ketakutan....and around 3am baru aq nyenyak tido with my fon kat tangan...nyenyak la opkos!! dengan dengkur (kot) memang tawaduk la aq tido...then suddenly around 5.30a.m pakcik bus tu kejut secara x semena mena suh aq turun tukar bus....oh yeah!! in panic situation sape x gelabah~ and i'm the only one yg x turun lagi...baru bangun tido kot...fening fening lalat lagi...x perasan lah tertinggal fon ku yg tercinta itu........sekian~ sob sob...

*********************************end of sad story************************************

to my frenz maap lah ye kalo x leh nak contact.....no lame i tu buang je dalam tong sampah....i dah ade nombor baru! ahaks! so inbox2 la no korang because aq mmg x de simpan no korang dalam mane2 buku 555 or diari ke or ape......ingat no korang apatah lagi....~~ MMG TAK! so sila inbox ye...miehuhuhahah~~

setelah kehilangan fon nie, hasil jasa baik ina terpkasalah aq pinjam telepon ina si cantik manis....sampai aq cukup duit nak beli new phone~~~~ tunggu aq berlapar dulu...tunggu aq kerja kuar2 keringat...tunggu aq sukat kewangan aq dulu...ahaks! sadis ~ baru lah aq dapat beli........


S3!!!

Hikhik...haruslah lebih maju dari sebelum...ye dop?
pade sape2 yang rase ade duit lebih sudi2 lah menderma kepadaku!
aq terima dengan dua tapak tangan yg terbuka luas bersama senyuman kasih sayang :)

#aku sangat tidak menyukai jadual semester nie yang terlalu padat! but i can do this!!!! in sha Allah~(iklan)

sekian, Asslamualaikum....~

#something to ponder

"when Allah say "YES" no one can say "NO""......

No comments:

Post a Comment