Thursday, 26 April 2012

Nik Nurul Atikah kini 20 tahun!!!




WARNING!! : BAHASA ENTRY INI TIDAK SESUAI DIGUNAKAN DALAM KARANGAN!!!!^_^


Assalamualaikum....kruu kruu...jawab la ye....penat taip...heee....
why my entry sound like this ea?who nik nurul atikah?
actress? model? singer? actress? bau bau bacang artist? suri rumah? usahawanita herbalife?:face61:!!
siapa?! siapa?! siapa?!siapa?!!!!!!!!siapa?!!!!!!!
hahaha...emoticon tol aq nie.....al maklum la update blog kol 6.47am selepas solat subuh...emosi lebih la sikit kan...struggle semalam wat lab report....:face63:...aq nie 99.9999999% je nk muntah coz asyik wat lab report je jadahnyer....:face65: *fine! out of topic!*
korang meyh cinie duk depan lappy tu..sila selesa kan diri anda.....pesanan khas tuk cik nik nurul atikah yang sedang membaca daripada penaja.........nik! sila bace sehingga habes ye...nie entry tuk ko! ingat senang ke blogger femes nie :face33:*ketidaksadaran diri berleluasa*nak letak name ko kat title's entry dy....wkakakaka:face64:!!
bukan niat mengungkit......tapi aq nak reveal kebenaran.....hahahahah....nik,ko kene tacing bace blog aq ngan deruan air mate dan ingus serta sedu sedan melampau akibat terharu ngan perjalanan disebalik takbir nak sambut befday ko......
oh btw! lupe lak...hahaha...ok jgn botak2 nk pikir sape tu nik nurul atikah ye...nie aq nak habaq maih.....si nik nie classmate aq a.k.a bff aq ler.....*cayang iyer*:face19:...
heee..bermula ngan pagi 26/4/2012........aq dengan muke sememehnyer x gi kelas microbes sbb lambat bngun.....ngeh....then aq skip kelas tu ngan muke bahagianyer......*kaitan?*:face31:
then....aq melalui pagi hingga ke petang ngan x wish befday kat nik...bukan aq je keyh.....ella,ainan,myra,ana and ina a.k.a tok dalang pon x wish...and aq rase our classmate pon...sorang dua je kot yg wish befday kat dy.....so aq rase mmg berdosa la hai....mesti dy rase nak nanges gosok2 mate lari2 balik uma:face59:.....
then nak dijadikan drama kiteorang ngan jayanyer menyewa kete semata nak gi beli kek yg sedap dan tepung yang putih serta kad kahwin...kahwin?!:face30:..silap2!!...befday...hee..kad befday yg cumil.....semata tuk ko nik!!



:78:kek yg ala2 cukup bajet je...haha...

ko tau x nik?....mcm2 dugaan aq lalui semasa memandu kereta....seperti salah masuk gear menyebabkan kereta seperti nak tanggal enjin, memandu ngan sgt perlahan sampai kereta belakang perlu potong garisan jalan yg x de putus2, kerete ter'gostan' ketika berenti di bukit kecil menyebabkan kereta belakang aq hon mcm nk giler...payah bonar hidup ini aq rase kan sewaktu melalui peristiwa itu:face60:...ana dan ella meracau2 di dlam kereta akibat ketakutan menaiki kereta yg dipandu oleh aq.....mueh mueh mueh....see??bnyk giler an cabaran dy...sob sob sob :'(...

:face73:hasil herbalife....muke ainan putih sebegini....ella?ko bile nk beli?wkakaka.......

then kiteorang kekonon da kaya jual herbalife nie nk gi kek secret recipe la pada awalnyer nik hoiiiiiiii...sehingga aq ngan rakusnyer memaking kete merangkap melanggar tong sampah di depan secret recipe.....sudahnyer....kek tu habes sudah!!disaat itu aq mule memanjat syukur ke ilahi x perlu byr memahal kek tuk ko!:face35:*sila jgn rase nak sepak muke aq ngan ayt terbabit ye..hee*...
di waktu tu gak la...ko telah terpedaya ngn ina sbb kiteorng da plan suh ina suro ko kekonon ajk kiteorang melantak kat SABAR MENANTI tueeehh.....memandang kan ko ajk mkn awal sgt and kiteorg se'slice' kek pon x beli lagi....berbekalkan ilmu yg mantap di dada...aq pon menipu la kate kiteorang joging...hikhik..ampun nik...:face29:


:face32:aq rase berslah sebenarnyer melempar tepung mahal kat muke ko...aq rase bersalah kat tepung la tapi...hee

then setelah belah dari secret recipe yg x membantu tu....aq pon gi la parking kat tempat sempit dan sendat depan KFC kat kangar tu...dari situ...kiteorng gi la beli tepung gandum, kad dan kek yg dengan jayanyer....ngeh2~akibat kekurangan waktu dan duit...so kene fast and furious balik wang ulu...memandangkan ainan kene balik before 9.30...so kiteorang plan ngan baik event lempar tepung kat muke ko..ngan secepat mungkin...heee....bermula ngan makan kol 8 dengan tenangnyer....ko jela tenang...kiteorang sume gabra da nak prank ko...memandangkan kiteorang kene blah sebelum ko habes mkn and akibat kesempitan perut yg memang da kenyang sikit....terpaksa la aq,ana dan ella order satu bihun tom yam dikongsi tiga orang...and memandangkn kiteorang pon mkn lembap giler...haha terpaksa la upah ina suro dy mkn lambat2..so kiteorang sempat la t set up kek nagn tepung tu....berbekalkn lakonan ella yg sakit perut...kiteorang pon blah meninggalkan ko mkn di situ dan berlari2 anak mengambil kek yg disimpan di kedai....menggunakan kete TCB 638 sebagai penanda tuk kenekan ko....*hahaha..ayt aq cam sawit~*
agak berdosa la kiteorang rase time nak tinggalkn ko mkn tu...huhu da la x wish ko kan nik? patuh blah gitu je lak....
:face51:actually masing2 muke cuak giler time nie....

timing pon baik je mase kiteorang lempar tepung tu...hahaha....then aq, mastermind yang bengong nie lupe giler akibat lempar tepung disebelah kete...so kete tu pon ngan jayanyer dipenuhi ngan tepung.....dan dan time tu plak....akak tu tekan kunci kete dy...mane la aq x cuak!!da la ngan baling2 tepung..nagn kete2 dy pon aq penuhkan ngan tepung...diwaktu tu berdosa nyer la aq rase....ngan tabah aq buang air teh herbalife aq yg mahal tu kedalam longkang sbb nk basuh kete akk tu yang bertepung....maaf la nik...aq sumpah tak terpikir...sob sob sob..so situasi berikut seperti:face63:...akward giler!muke masing2 cam baru nmpk hantu mengamuk...hahaha....btw...maaf la tuan empunyer kete...saye betul2 x terpikir....nebes nak kenekan orang kan...so kete cik akak mmg saye ignore je waktu tu....huhu


:face51:patu kiteorang sambung giler2 makan kek..wat muke x bersalah je masing2....kihkihkih


:face64:biasalah cream kat kek tu bukan tuk dimakan sebenarnyer.....mmg tuk diletak dimuka pon...kesian kat ko ea nik!!hahahah...tu makan dia...


:face75:makan kek berteman kan lampu tepon...ape kes? unimap jimat elektrik!!


:face51:kekotoran melanda diri masing2.......


:face43:aq konpius...situasi nie cam ella lak yg menjadi mangsa prank....ko wat pe duk bwh tu ella?hahah

:face50:memang hina la muke masing2.... comot giler...hahaha...xde istilah anggunnyer kalo da sambut befday nag tepung dan berkejar2 ran seperti org giler di padang...hahahah

:face41:20 tahun da ko ea nik...ape leyh buat umur da lanjut...


:face64:after all...thanks kat ainan yg sudi turun gak walaupon ko da nak balik an ainan?...cayang ko.....aq yakin nik terharu ngan ko sbb susah payah turun gak join ngarut2 nk prank dy.....biar busy kawan tapi yg utama an...heheh aq pon terharu walaupon aq x nnges guling2..heee


:face53:tuan punyer befday ngan tuan punyer spray...hahahah

:face23:maaflah gambo x berape nak menarik al maklum la...tangkap gambo pakai tepon cikai je...huhu



:face2:apesal cream kat muke aq yg over??????????!!!!!! ape kes??!!!!!

tuk nik nurul atikah :
nik selamat hari tua.....tua da ko.....da tua tu buat care da tua ye...gelak kene ayu lak pasnie....aq doakan ko semoga dilimpahi rezeki, happy selalu, comel selalu....bak kate ina...cepat2 la cari boyfren, kiteorang sume x larat da layan ko hari2....hahahahahahaha...walaupon aq baru kenal ko 7 bulan....more or less 7 bulan la..tapi aq happy je kawan nagn ko....bnyk da kite go through bende same2 an...so pasni ko kene tingkatkn peratus kasih sayang kat kiteorang lagi k....maaf la aq x prepare ape2 hadiah pon tuk ko....coz bajet lari la beb....kempis je beg duit aq..huhu....t next time k,...then sorry prank ko...x sampai hati sbnrnyer aq nk penuhkan ko nagn tepung...lastly sorry la kalo suprise befday ko x best....huhuuhu....nie je terdaya kiteorang sempat pikir..ekoran waktu yg sempit serta wang yg kempis.....
tok dalang:
nur haslina bt ahmad tarmizi

konco- konco tok dalang:
nur zuriana bt zabidi
lailatul azizah bt mokhilisan
ainan tasneem bt ridzuan
nur syairah bt saffaruan (yg paling kiut)
mangsa keadaan:
akak kereta TCB 638....

hahah,,,,,


No comments:

Post a Comment